Big brother

Kl är 22 och det innebär big brother. Brukar aldrig orka kolla på programmet då utan kollar på det sen i programbibloteket istället. Men idag är båda sönerna vakna vilket innebär att jag kan titta :)



Kommentarer
Malin Viklund   •   2012-04-25, 22:52:56   •   http://maliiiiiins.blogspot.com

Vera kan ju inte äta alvedon ännu, eftersom man måste väga över 5 kg. Vera hostar oxå så hon blir alldeles röd i ansiktet och gråter/gnäller.. Uscha.. Läkaren vill ge henne penicillin om hon inte blir bättre. Ska till BVC imorn och då ska vi träffa läkaren oxå vid ett vanligt rutinbesök. Så han kanske kan bedömma, hur vi ska göra med Vera då.


Carro - tvåbarnsmamma   •   2012-04-26, 12:42:11   •   http://norbergcaroline.blogg.se/

Sv: Ja men njut av amningen, de är ju inget som kommer tillbaka, inte med samma bebis iallafall. :)

Vikten kan du ta tag i senare, när du har tid för de :)


Vendel   •   2012-04-26, 13:38:16   •   http://missvendel.blogg.se/

På lördag? Ja, gud vad roligt. Det får ni göra! :)



Kommentera inlägget

Namn Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)

URL/Bloggadress

Kommentar

Trackback

Min profilbild

Jag är en 25-årig 2-barnsmor (till Kevin född juli 2010 & Viktor född mars 2012) som för tillfället är mammaledig. Annars är jag utbildad förskollärare som gillar att teckna, inreda mitt hem och vara med nära och kära. I denna bloggen skriver jag om allt från inredning i hemmet, till mammabestyr till tips och tankar om det mesta. Ola är en kille som sjunger nedrans bra och har en plats i mitt hjärta så jag försöker åka på spelningar när jag kan. Han kan råkas nämnas här i bloggen titt som tätt. Fråga gärna om det är något ni undrar. :) kontakta mig på [email protected]

Läs mer om mig

RSS 2.0