bloggtorka

eller egentligen har jag inte det. Jag har massa jag vill skriva och visa men det blir inte att jag har tid att starta datorn. Jag bloggade nästan enbart med hjälp av bloggappen. Den fungerade perfekt tills att de bytte bloggportal eller vad de gjorde men hoppas de får igång det snart.

I alla fall har Kevin kalas på söndag eftersom han fyller 2 nu på onsdag. Mitt jobb som mamma blir då att baka lite. Jag saknar faktiskt att baka så det ska bli roligt. Dock känner jag mig lite övertänd och vill baka typ allt?! haha. Det går naturligtvis inte. Dels för att jag kommer vilja smaka och äta allt vilket inte mina poäng kommer tillåta men även för att jag inte har tiden och för att det inte kommer bli uppätet hehe.

har ni smarriga recept att bjussa på så shoot!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Namn Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)

URL/Bloggadress

Kommentar

Trackback

Min profilbild

Jag är en 25-årig 2-barnsmor (till Kevin född juli 2010 & Viktor född mars 2012) som för tillfället är mammaledig. Annars är jag utbildad förskollärare som gillar att teckna, inreda mitt hem och vara med nära och kära. I denna bloggen skriver jag om allt från inredning i hemmet, till mammabestyr till tips och tankar om det mesta. Ola är en kille som sjunger nedrans bra och har en plats i mitt hjärta så jag försöker åka på spelningar när jag kan. Han kan råkas nämnas här i bloggen titt som tätt. Fråga gärna om det är något ni undrar. :) kontakta mig på flower_boom@hotmail.com

Läs mer om mig

RSS 2.0