Målning

Idag har jag fixat med MASSOR! Köpt present till krvins fröknar på förskolan, så fin att jag ångrar att jag inte köpte lika åt mig själv haha. Men jag hinner ;) sen har jag målat klart i pojkarnas rum. Nu gäller det bara att skruva upp gardinstången och hyllorna igen och sen dammsuga och ställa tillbaka leksakerna :)

Jag har även tvättat som aldrig förr. Tvättmaskinen har gått hela dagen lång haha. Mestadels för att täckena inte fick plats båda i samtidigt. Så nu har man nytvättade täcken och nybäddat. Fatta va skönt jag kommer sova inatt ;)

Nu har vikor somnat så jag ska göra klart i barnrummet. Före och efterbilder kommer sen ikväll :)Kommentarer
Malin Viklund   •   2012-06-26, 11:07:00   •   http://maliiiiiins.blogspot.com

3700 kr gick porträttet/tatueringen på! :) Han sa i telefon att porträttbilder går på ca 3500 kr. Så tycker det blev bra pris, då han gjorde mycket på fri hand oxå.

Svar: ja det är ju inte så dyrt ändå med tanke på att den sitter där hela livet och den blev verkligen bra :) (testar att svara på "nya" blogg.se ) hehe
MadeileneKommentera inlägget

Namn Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)

URL/Bloggadress

Kommentar

Trackback

Min profilbild

Jag är en 25-årig 2-barnsmor (till Kevin född juli 2010 & Viktor född mars 2012) som för tillfället är mammaledig. Annars är jag utbildad förskollärare som gillar att teckna, inreda mitt hem och vara med nära och kära. I denna bloggen skriver jag om allt från inredning i hemmet, till mammabestyr till tips och tankar om det mesta. Ola är en kille som sjunger nedrans bra och har en plats i mitt hjärta så jag försöker åka på spelningar när jag kan. Han kan råkas nämnas här i bloggen titt som tätt. Fråga gärna om det är något ni undrar. :) kontakta mig på flower_boom@hotmail.com

Läs mer om mig

RSS 2.0