Nya bloggen

Jag har ju alltid bloggat från blogg.se-appen men sedan den slutade att fungera så har det inte blivit att jag bloggat heller. Har inte haft tid att starta datorn om man säger så men nu så tror jag att jag ska skärpa mig även på den fronten ;) hoppas också att de får till appen snart så att man kan blogga från telefonen också. Det var ju så smidigt..

i alla fall är min blogg på den "nya" portalen nu. Det blev snyggt och modernt själva designen. Jag gillar den. Får se vad jag tycker när jag kommit in i den men jag tror nog den är bra.. om man nu kan lägga in bilder utan krångel och så vidare ;)


(och nej jag kunde inte ladda upp bild... )

Kommentarer

Kommentera inlägget

Namn Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)

URL/Bloggadress

Kommentar

Trackback

Min profilbild

Jag är en 25-årig 2-barnsmor (till Kevin född juli 2010 & Viktor född mars 2012) som för tillfället är mammaledig. Annars är jag utbildad förskollärare som gillar att teckna, inreda mitt hem och vara med nära och kära. I denna bloggen skriver jag om allt från inredning i hemmet, till mammabestyr till tips och tankar om det mesta. Ola är en kille som sjunger nedrans bra och har en plats i mitt hjärta så jag försöker åka på spelningar när jag kan. Han kan råkas nämnas här i bloggen titt som tätt. Fråga gärna om det är något ni undrar. :) kontakta mig på flower_boom@hotmail.com

Läs mer om mig

RSS 2.0