Dagen

Idag har jag haft fullt upp av roligheter. Först när jag hade lämnat Kevin på förskolan så åkte jag till nattan och gick en promenad runt Jättendal med henne, sindy och syrran. Det avslutades med en lunch på grillen.

Sen vart det stressigt iväg på förskolan, hämtade Kevin och sen iväg till Bvc för föräldrargruppträff och sen väga & mäta Viktor. Han hade gått upp bra min stora kille. Han vägde nu 5640 g alltså 180 g plus på 6 dagar vilket känns bra hehe :)



Kommentarer

Kommentera inlägget

Namn Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)

URL/Bloggadress

Kommentar

Trackback

Min profilbild

Jag är en 25-årig 2-barnsmor (till Kevin född juli 2010 & Viktor född mars 2012) som för tillfället är mammaledig. Annars är jag utbildad förskollärare som gillar att teckna, inreda mitt hem och vara med nära och kära. I denna bloggen skriver jag om allt från inredning i hemmet, till mammabestyr till tips och tankar om det mesta. Ola är en kille som sjunger nedrans bra och har en plats i mitt hjärta så jag försöker åka på spelningar när jag kan. Han kan råkas nämnas här i bloggen titt som tätt. Fråga gärna om det är något ni undrar. :) kontakta mig på [email protected]

Läs mer om mig

RSS 2.0