Helg

Jag har haft lite helgledigt som ni kanske har märkt. Det har varit ett underbart väder så jag har gjort annat än att sitta inne. (jag har inte haft något att blogga om heller om jag ska vara ärlig...)

Jag har spenderat helgen med mina underbara barn och sambo, i Fredags kom syrran med hennes dotter och idag har jag spenderat en stor del av dagen tillsammans med mamma och barnen. Det  har varit riktigt skön helg faktiskt.

har ni också haft skoj? :)

Kommentarer

Kommentera inlägget

Namn Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)

URL/Bloggadress

Kommentar

Trackback

Min profilbild

Jag är en 25-årig 2-barnsmor (till Kevin född juli 2010 & Viktor född mars 2012) som för tillfället är mammaledig. Annars är jag utbildad förskollärare som gillar att teckna, inreda mitt hem och vara med nära och kära. I denna bloggen skriver jag om allt från inredning i hemmet, till mammabestyr till tips och tankar om det mesta. Ola är en kille som sjunger nedrans bra och har en plats i mitt hjärta så jag försöker åka på spelningar när jag kan. Han kan råkas nämnas här i bloggen titt som tätt. Fråga gärna om det är något ni undrar. :) kontakta mig på flower_boom@hotmail.com

Läs mer om mig

RSS 2.0