Kasst

Humöret har vart kasst idag. Vet ej varför :( men lättretlig och allmänt konstig. Precis som vi tjejer kan bli innan mens. Men jag får ju ingen mens så länge jag ammar (antar jag)

Aja andas ut och kom tillbaka imorgon ;)



Kommentarer
Nette   •   2012-05-28, 23:21:37   •   http://netteh.blogg.se/

Jag är så velig när det gäller utbildning, svårt att bestämma mig för något. Just nu funderar jag på sjuksköterska, trots alla skriverier.. Ingen aning vad det blir i slutändan.. Det som är både positivt och negativt med att jobba inom vården, är ju arbetstiderna.. Mycket kvällar och helger! Men kan ibland vara positivt, då man kan få vara ledig under dagtid och hitta på saker då. Hinna med en sväng till stranden eller hälsa på någon, innan man jobbar :)


Jess   •   2012-05-29, 19:41:59   •   http://jesssicaaaaa.blogg.se/

Sv: Nu har vi varigt dåliga på att vara nytta, glass och läsk blev otroligt lockade när värmen kom haha. Visst, vi har kört i perioder, men den gången vi körde som bäst gick både jag och mamma ner mellan 17-22 kg var :)



Vi är inte medlemmar, mamma var det innan så hon har kvar en massa böcker och sådär så vi utgår från det :)


Malin Viklund   •   2012-05-30, 22:21:31   •   http://maliiiiiins.blogspot.com

Vad fint du fixat bloggen!!! :D

Ja det är så svårt att veta hur man skulle klä Vera nu då det vara heta dagar.. Bara idag då jag tog på henne en lätt overall från Newbie idag med bara t-shirt body/klänning och strumpbyxor blev Vera jättesvettig. Undra om man redan kan ta på inneklädseln i bilbarnstolen!? Hon blir så blöt av svett..



Jobbigt att du käns dig nedstämd och lättretlig :( Jag har börjat med p-piller nu och slutat helt med amning.. Men min mens är ännu inte på G.. Kanske blir då jag kommer till sockerpillren på kartan..


Carro - tvåbarnsmamma   •   2012-05-31, 11:35:21   •   http://norbergcaroline.blogg.se/

Sv: Jodu, ibland får jag nå ryck!!



Kommentera inlägget

Namn Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)

URL/Bloggadress

Kommentar

Trackback

Min profilbild

Jag är en 25-årig 2-barnsmor (till Kevin född juli 2010 & Viktor född mars 2012) som för tillfället är mammaledig. Annars är jag utbildad förskollärare som gillar att teckna, inreda mitt hem och vara med nära och kära. I denna bloggen skriver jag om allt från inredning i hemmet, till mammabestyr till tips och tankar om det mesta. Ola är en kille som sjunger nedrans bra och har en plats i mitt hjärta så jag försöker åka på spelningar när jag kan. Han kan råkas nämnas här i bloggen titt som tätt. Fråga gärna om det är något ni undrar. :) kontakta mig på [email protected]

Läs mer om mig

RSS 2.0