Min stora (lilla) kille

Viktor växer så det knakar... bokstavligen haha! Vart tar min bebis vägen? Det går fortare denna gången än vad det gjorde (kändes) med Kevin. Upplever ni flerbarnsmammor det också eller är det bara jag?

I alla fall.. poängen med inlägget, Viktor har börjat sova hela nätterna... Eller ja, de där med hela nätter kanske defineras olika beroende på vem du frågar haha.. FÖR MIG är hela nätter typ från 23-00 till efter 4. Viktor somnade i förrgår 22.30 och vaknade först 04.20 ungefär vilket är lääääänge och jag räknade det som att han sov hela natten för första gången. Ska kanske tilläggas att han bara äter ett bröst (haha) och somnar om direkt igen.. Därför räknar jag det absolut som hela natten.

Igår åt han sista gången kring 00-tiden och vaknade först halv 5. Då åt han också bara ett bröst och somnade sedan om till halv 9. Jag kan absolut inte klaga över Viktors sovvanor hehe.

Det roliga är att Kevin också var kring 2 månader när han började sova hela nätterna, dock åt han ju ersättning till 100 % då och Viktor ammas till 100 %. Det är roligt att se att det funkar med ammningen då det inte alls fungerade med Kevin som sagt.

Nu vaknar Viktor och det är dags att mata sen sova... vi hörs imorgon :)
natti natti


Kommentarer

Kommentera inlägget

Namn Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)

URL/Bloggadress

Kommentar

Trackback

Min profilbild

Jag är en 25-årig 2-barnsmor (till Kevin född juli 2010 & Viktor född mars 2012) som för tillfället är mammaledig. Annars är jag utbildad förskollärare som gillar att teckna, inreda mitt hem och vara med nära och kära. I denna bloggen skriver jag om allt från inredning i hemmet, till mammabestyr till tips och tankar om det mesta. Ola är en kille som sjunger nedrans bra och har en plats i mitt hjärta så jag försöker åka på spelningar när jag kan. Han kan råkas nämnas här i bloggen titt som tätt. Fråga gärna om det är något ni undrar. :) kontakta mig på flower_boom@hotmail.com

Läs mer om mig

RSS 2.0