Fel på telefonen

Igår vart det inte mycket uppdatering här inte. Mestadels för att viktor hade magknip hela dagen. Han sov totalt 2 timmar på hela dagen vilket är lite för att vara han. Testade massage hela dagen men det fungerade inte. Till slut slocknade han av utmattning vid 22. Dock fick han bajsa inatt så idag är han lugnet själv. Hatar när de ska ha ont.

Igår började även min telefon att krångla. Jag kunde skicka sms och ringa men det ringde inte på hela dagen i min telefon plus att ingen svarade på smsen. Jag blev lite brydd och fick snabbt veta att det inte gick fram sms eller gick att ringa mig. Talade med halebops kundtjänst och de sa att det var fel på telefon eller simkortet.

Testade idag därför att sätta i mitt kort i freddes telefon men det gick fortfarande inte att ringa mig så det är därmed fel på mitt simkort. YES!!! Det innebär att det blir gratis för mig haha. Hade vart dyrare att laga telefonen ;)

Det är inte bara med teknik inte! Men nu kommer jag få ett nytt simkort inom kort och det går alltså inte att nå mig än via telefonen på ett tag. Men snart så ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget

Namn Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)

URL/Bloggadress

Kommentar

Trackback

Min profilbild

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut tincidunt accumsan turpis, a viverra ipsum dictum a. Ut accumsan, enim vel porta auctor, enim felis porta sem, quis bibendum enim tellus sed velit.

Läs mer om mig

RSS 2.0