Lås är inte alltid bra

Kevin har lärt sig att öppna och stänga dörrar helt själv nu och idag medan jag satt och rensa datorn så hör jag Kevin ropa "mamma". Jag ropar tillbaka att han ska komma ut men då tar han i handtaget och ropar mamma igen. Jag förstår då att han låst in sig själv på toaletten.

Paniken i mig infaller sig och jag ber honom att vrida på nyckeln. Han gör det men åt fel håll så det hjälper inte. Jag hämtar en kniv och ringer till syrran i panik haha. "vad ska jag göööööra?!" där inne stod Kevin och ropa mamma och hade lite panik han med. Jag bad honom att vrida på nyckeln igen och denna gången fick han upp låset och jag kunde öppna. Där stod han och flinade. Haha jävla busunge!

Nu är nyckeln borta kan jag säga haha. Det får inte hända igen!Kommentarer

Kommentera inlägget

Namn Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)

URL/Bloggadress

Kommentar

Trackback

Min profilbild

Jag är en 25-årig 2-barnsmor (till Kevin född juli 2010 & Viktor född mars 2012) som för tillfället är mammaledig. Annars är jag utbildad förskollärare som gillar att teckna, inreda mitt hem och vara med nära och kära. I denna bloggen skriver jag om allt från inredning i hemmet, till mammabestyr till tips och tankar om det mesta. Ola är en kille som sjunger nedrans bra och har en plats i mitt hjärta så jag försöker åka på spelningar när jag kan. Han kan råkas nämnas här i bloggen titt som tätt. Fråga gärna om det är något ni undrar. :) kontakta mig på flower_boom@hotmail.com

Läs mer om mig

RSS 2.0